Foredrag & Workshops

Foredrag & selvcoaching workshops

Min mission er gennem stærke personlige foredrag og selvcoaching workshops at inspirere og hjælpe både kvinder, pårørende samt foreninger, opholdssteder og personale, der arbejder med målgruppen.

Som foredragsholder, livsdesigner og coach giver jeg deltagerne et særligt indblik i, hvordan selvcoaching og forskellige coping strategier kan bruges som metode til at finde sin indre styrke frem og kan tages i brug allerede fra dag ét.

Som deltager får man et særligt indblik i, hvad selvcoaching er, og hvordan selvcoaching og forskellige coping strategier kan bruges som metode til at finde sin indre styrke frem.

”Værdien er uvurderlig for alle sårbare kvinder, der er vokset op med mistrivsel og misbrug, og som ønsker at skabe en bedre fremtid. Og for personale og pårørende, der ønsker at hjælpe sårbare kvinder. Ikke mindst fordi redskaberne allerede kan tages i brug fra dag ét.”

Mine foredrag tager udgangspunkt i min egen transformation fra selvhad til selvindsigt og indre styrke, og hvordan jeg aktivt bruger redskaberne i mit liv.

Selvcoaching workshops tager udgangspunkt i deltagerne, og hvordan deltagerne gennem selvcoaching og coping strategier kan transformere deres selvbillede og skabe det liv og den fremtid, de drømmer om.

Foredrag

Med udgangspunkt i min egen erfaring tager jeg som foredragsholder, livsdesigner og coach deltagerene med på en rejse, der giver et indblik i en sårbar ung piges ødelæggende opvækst domineret af løgne, usikkerhed, mistrivsel og misbrug.

En ung kvinde der igennem mange år troede på en destruktiv fortælling om sig selv, der bl.a. bragte hende vidt omkring i forskellige brancher, hvor kvinders værdighed, selvrespekt og tro på sig selv fylder mindre end et tankestrejf i et splitsekund.

Men det er også historien om en ualmindelig stærk kvinde, der gennem mange års behandling, selvudvikling og coaching, humor og livsdesign i dag lever et godt liv med sit livs kærlighed og to børn.

En kvinde, som – trods alle odds, diverse følgesygdomme og diagnoser – har formået at bruge sin historie til at finde sin indre styrke, vilje og tro på sig selv og har besluttet sig for, at HUN bestemmer over sit liv og sin fremtid.

”Tanya tager fat i the power inside og gør vreden til handlekraft. Hun motiverer og inspirerer andre kvinder til at gøre det samme”

Selvcoaching Workshop

Gennem selvcoaching workshops hjælper jeg kvinder, der er vokset op med mistrivsel og misbrug til at finde deres indre styrke, the power inside, til at skabe en god fremtid trods svære vilkår.

Som deltager får man et særligt indblik i, hvad selvcoaching er, og hvordan selvcoaching og forskellige coping strategier kan bruges som metode til at finde sin indre styrke frem til at bryde den barske sociale arv, så kvinderne kan blomstre i livet nu og i fremtiden trods den historie, de bringer med sig.

Vi arbejder med, hvordan deltagerne gennem selvcoaching og coping strategier kan transformere deres selvbillede og skabe det liv og den fremtid, de drømmer om med mere selvkærlighed og livskvalitet.

”Værdien er uvurderlig for alle sårbare kvinder, der er vokset op med mistrivsel og misbrug, og som ønsker at skabe en bedre fremtid. Ikke mindst fordi redskaberne allerede kan tages i brug fra dag ét.”

Selvcoaching workshops foregår i grupper og tager udgangspunkt i deltagerne. Vi arbejder i teams og individuelt, og jeg er jeres guide på vejen.