Foredrag

 Foredrag

 “Afklædt”

”Afklædt” er et ærligt indblik i en ødelæggende opvækst domineret af løgne, usikkerhed, mistrivsel og misbrug.  Min opvækst. Hvor jeg i mange år troede på en destruktiv fortælling om sig selv, der bl.a. bragte mig vidt omkring i forskellige brancher, hvor kvinders værdighed, selvrespekt og tro på sig selv fylder mindre end et tankestrejf i et splitsekund. En kvinde, som – trods alle odds, diverse følgesygdomme og diagnoser – har formået at bruge sin historie til at finde sin indre styrke, vilje og tro på sig selv og har besluttet sig for, at HUN bestemmer over sit liv og sin fremtid.

Jeg giver et indblik i, hvordan vi trods alle odds, diverse følgesygdomme og diagnoser kan bruge vores  historie til at finde indre styrke, vilje og tro på os selv.

Mine foredrag er ærlige, krydret med en god portion selvironi.

 

 

 

Fængende, livsbekræftende og relevant

Tanya tager dig med ind i nogle af de mørkeste rum fra en fortid med omsorgssvigt, overgreb og ikke mindst den skam, der følger med.

Hun gør det på én gang med den fineste følsomhed og en indlevelse og autenticitet, så man kan mærke smerten og skammen i hver en celle i kroppen.

Samtidig evner hun at vende sin sårbarhed til styrke og har som Tabubryder modet til at konfrontere den skam, som hun og mange andre lever med. Tanya viser, som få kan gøre det, at der er håb for en fremtid fri af skam, uanset hvilken historie, man har med sig.

 

Rikke Louise Fage-Fjord

Socialantropolog