Velkommen

til bloggen

Her finder du inspiration til ….

Nyeste Indlæg

Fra selvhad til selvindsigt og indre ild

Fra selvhad til selvindsigt og indre ild

Tanya Tranholm - Custom Life Design Selvhad og selvsabotage var (og er til dels stadig) en del af mit liv. Men jeg har lært at lytte til mit indre barn, mærket min indre ild og fået øjnene op for værdien af selvomsorg og selvkærlighed. Jeg har lært, hvad der skal til...

læs mere
Sugardating – mørketal og skjulte statistikker

Sugardating – mørketal og skjulte statistikker

Sugardating, gråzoneprostitution og nu transaktionel sex! Kært barn har mange navne, men hvor kært er barnet egentlig?
 
VIVE er lige udkommet med en rapport omkring Sugardating blandt danske unge i alderen 18-30 år.
 
Og selvom det ikke er det mest opmuntrende emne, så glæder jeg mig til at dykke ned i den. Mest af alt for at få sat nogle ord på, hvad der fylder mest hos de unge omkring dette emne, alt det knap så rosenrøde, der ofte følger med denne form for gråzoneprostitution, og hvordan det påvirker kvinderne i dag.

læs mere
Sugardating – er det et problem?

Sugardating – er det et problem?

Sugardating - er det et problem? Sugardating. Er det luksusdates med sex? Et gråzoneparforhold? Unge kvinders eksotiske fritidsjob? Eller slet og ret prostitution? Holdningerne er mange, fakta er få. Fra mit udsigtspunkt er de menneskelige konsekvenser ved sugardating...

læs mere

Derfor skal du booke mig

Som foredragsholder og facilitator møder jeg mennesker i øjenhøjde med tillid, omsorg og forståelse, så de går fra foredraget eller workshoppen med større motivation og konkrete redskaber til at finde deres indre styrke frem og skabe et godt liv.

Jeg giver mennesker indblik i, hvordan livet ses gennem særlig udsatte kvinders øjne, så de bedre kan forstå udsatte menneskers handlingsmønstre, og hvordan de kan hjælpe og støtte mennesker til selv at skabe det liv, de drømmer om.

Gennem min egen fortælling, viser jeg vejen og redskaberne til et godt liv, fuld af håb, drømme, selvkærlighed og stærke relationer”

Book stærke personlige foredrag og workshops med her: