Om Tanya

Fra selvhad til selvindsigt og indre styrke

Rejsen gennem barndommen og ungdommen og starten af voksenlivet har kostet uendeligt meget selvhad og selvbebrejdelse, tusindvis af tårer, skam, afmagt, vrede og sorg og taget mange år at komme igennem. Men det har også været en selvudviklingsrejse, der har givet en selvindsigt og styrke uden lige.

I dag står jeg stærkere end nogensinde. Jeg ejer min historie, min femininitet og min power inside.

Jeg er uddannet Ici certificeret Coach og Teamcoach og brænder for at hjælpe andre kvinder, som er vokset op med mistrivsel og misbrug til at finde deres indre styrke og tro på, at de kan finde ind til deres kerne og skabe en bedre fremtid, trods den historie og fortælling om sig selv, de er vokset op med.

”Tanya formidler sin hårde rejse gennem livet ærligt og helt uden filter. Hun inspirerer kvinder der kan relatere sig til følelsen af selvhad, skam og skyld, og spreder håb om, at også de kan skabe en bedre fremtid.”

Kvinden bag

Fra sårbar ung pige i mistrivsel til stærk kvinde.

Jeg vil med udgangspunkt i egen erfaring tage jer med på en rejse, der vil give jer et indblik i hvordan min barndom præget af mistrivsel, usikkerhed, misbrug og overgreb har domineret og forstyrret mit indre kompas og retning i livet og hvordan jeg i mange år troede på en selvdestruktiv fortælling om mig selv.

Denne fortælling om mig selv bragte mig vidt omkring i brancher, hvor kvinders værdighed, selvrespekt og tro på sig selv fylder mindre end et tankestrejf i et splitsekund. Og balanceret på kanten af loven, livet og min gode forstand.

Jeg har mistet det meste af min barndom og unge liv til fortrængningen, til selvsabotagen, til selvhad, skyld og skam.

Jeg har altid haft en kærlighed til livet, og en tro på at der ventede mig mere og bedre – jeg har bare ikke altid troet på at livet havde kærlighed til mig og jeg har sågar troet på at jeg ikke fortjente livet.

Jeg har forsøgt på alle tænkelige måder indirekte at gøre det af med mig selv, men aldrig tænkt tanken at ende livet.

Jeg har igennem mange års behandling, selvudvikling og coaching, humor og livsdesign fundet the power inside. Jeg har besluttet mig for at leve fremfor at overleve.

Jeg lever i dag et godt liv med min mand, 2 børn – hund, kat og kanin. Jeg lever godt med senfølger og et hav af Autoimmune sygdomme, og jeg har valgt at hver morgen jeg står op skal min pessimisme omfavnes og kærligst bedes om at give pladsen til det gode mindset.

Vi har en succesfuld virksomhed min mand og jeg, hvor jeg har fungeret som bogholder og kvinden bag jeg har siddet med alt lige fra, HR, Arbejdsmiljø, kvalitetskontrol og kvalitets systemer, lavet mad og vasket chefens tøj.

Jeg tager fat i the power inside og gør vreden til handlekraft og jeg motiverer dig til at gøre det samme så du kan få det liv du drømmer om og fortjener.

Faglig profil

Jeg er uddannet ICI certificeret coach og Teamcoach fra Empowermind og har praktiseret teamcoaching i flere organisationer med mærkbar effekt til stor glæde for de involverede.

Siden 2016 har jeg arbejdet professionelt med administration, bogføring, HR, Kvalitetssikring og arbejdsmiljø i den familieejede virksomhed Customsteel, hvor jeg også har anvendt forskellige redskaber fra coachingens verden i relation til virksomhedens ansatte.

Jeg er oprindelig uddannet statsautoriseret fodterapeut og arbejdede først på Østerbro, Lyngby og åbnede egen klinik i Maribo fra 2005-2008, og solgte den siden pga. sygdom.

Derudover har jeg arbejdet i forskellige stillinger i Hjemmeplejen med dokumentation, administration og visitation, samt på uddannelsesinstitutioner og som livredder efter i flere år at have været konkurrencesvømmer.