Om Tanya

Fra selvhad til selvindsigt og indre styrke

Rejsen gennem barndommen og ungdommen og starten af voksenlivet har kostet uendeligt meget selvhad og selvbebrejdelse, skam, afmagt, vrede og sorg og taget mange år at komme igennem. Men det har også været en selvudviklingsrejse, der har givet mig selvindsigt og styrke.

I dag står jeg stærkere end nogensinde.  Jeg ejer min historie, min femininitet, min indre styrke og hjælper mennesker med at finde deres.

Tanya Tranholm

Min faglige baggrund

Jeg er:

  • Forfatter
  • Uddannet ICI Certificeret Coach  og Teamcoach
  • Åndedrætsterapeut
  • Certificeret Facilitator i Indre Bæredygtighed. 

Jeg har arbejdet med flere organisationer med mærkbar effekt til stor glæde for de involverede.

Oprindelig er jeg uddannet statsautoriseret fodterapeut og arbejdede først på Østerbro, Lyngby og åbnede egen klinik i Maribo fra 2005-2008, og solgte den siden pga. sygdom.

Derudover har jeg arbejdet i forskellige stillinger i Hjemmeplejen med dokumentation, administration og visitation, samt på uddannelsesinstitutioner og som livredder efter i flere år at have været konkurrencesvømmer.

Jeg vil med udgangspunkt i egen erfaring tage jer med på en rejse, der vil give jer et indblik i hvordan mistrivsel, usikkerhed, misbrug og overgreb har domineret og forstyrret mit indre kompas og retning i livet og hvordan jeg i mange år troede på en selvdestruktiv fortælling om mig selv.

Denne fortælling om mig selv bragte mig vidt omkring i brancher, hvor kvinders værdighed, selvrespekt og tro på sig selv fylder mindre end et tankestrejf i et splitsekund. Og balanceret på kanten af loven, livet og min gode forstand.